Зворотній зв'язок

Згадки у соц. мережах про нас. Пост у Facebook від КБУ

ТОВ «ВБК ЕЛІТПРОЕКТБУД» (ТМ “Алеф Строй”), член Ради директорів КБУ, спеціалізується на комплексному забезпеченні спецмеханізацією потреб замовника на будь-якому будівництві.

“Для нас кожен клієнт - особливий: і маленький, і найбільший. Ми можемо на вашій забудові допомогти вам у будь-якому забезпеченні спецмеханізацією. Це можуть бути і екскаватори, і підіймачі, і навантажувачі - ми завжди чуємо нашого замовника, бо кожен особливий, кожен важливий”, - запевнила Юлія Скічко, власниця ТОВ «ВБК ЕЛІТПРОЕКТБУД» (ТМ “Алеф Строй”).

В компанії переконані, що перші кроки до відбудови наша країна вже робить, і робить дуже швидко. Зараз провадиться багато тендерних закупівель - перший сезон, попри негативні прогнози, набирає свої оберти.

“Ми вважаємо, що Конфедерація будівельників України є об'єднанням, що дає змогу таким підприємствам як наше рости і розвиватися”, - розповіла пані Юлія. - Налагодження таких зв'язків є дуже корисним. Я сподіваюся, що для відбудови саме такі організації як КБУ матимуть ключове значення. Ми тут чуємо один одного, говоримо однією мовою, бо ми розуміємо потреби замовника, а замовник бачить і розуміє наші потреби. Саме тому ми хочемо долучитися до складу Ради директорів КБУ”.

Відбудова починається вже зараз!

Тезово про розширене зібрання за посиланням.

Фотозвіт:

ПЕРЕМОЖЕМО І ВСЕ ВІДБУДУЄМО!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

29 вересня 2023
×
Форма зворотнього зв`язку

Залиште свої контактні дані, наші співробітники зв'яжуться з Вами найближчим часом