Зворотній зв'язок

ЗМІ про нас: НУБіП про відкриття школи операторів будівельної техніки в Немішаївському фаховому коледжі

ЗМІ про нас: НУБіП про відкриття школи операторів будівельної техніки в Немішаївському фаховому коледжі

01 серпня 2024 року – знаковий день! Сьогодні відбулося урочисте відкриття «Школи операторів будівельної техніки», яку реалізовує компанія «Алеф Строй» на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» за сприяння Міністерства економіки України та підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України».

Метою цього проєкту є залучення жінок до традиційно чоловічої професії у зв’язку з кадровим дефіцитом у будівельній галузі, підготовка фахових операторів спеціалізованої будівельної техніки готових до роботи задля відбудови України в часи викликів.

Theodora Dell, заступник директора місії USAID від американського народу в Україні наголосила, що американська програма USAID підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентноспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає і забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Скичко Юлія, керівник ГК АЛЕФ СТРОЙ, ВБК ЕЛІТ ПРОЕКТ БУД зазначила, що це перша в Україні школа операторів будівельної техніки орієнтована на навчання жінок і сконцентрована на здобутті саме практичного досвіду керування новітньою будівельною технікою. Навчання, проживання, харчування безкоштовні для учасників навчальної програми, після 9 тижнів інтенсивного навчання видаватиметься сертифікат державного зразка.

Карнаух Леся, заступник голови Київської обласної державної адміністрації висловила впевненість, що на базі Немішаївського фахового коледжу дійсно зуміють підготувати майбутніх висококласних операторів, адже тут працюють професіонали, які вкладають у справу не лише знання, а й душу.

Директор Володимир Альохін для учасників і гостей заходу провів екскурсію територією, презентувавши коледж, його матеріально-технічну базу і нові навчально-виробничі лабораторії для навчання студентів.

Програму «Школа операторів будівельної техніки» реалізовує компанія «Алеф Строй» та ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» за сприяння Міністерства економіки України та підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Поки українські чоловіки виборюють Мир Україні, наші жінки забезпечуватимуть економічну стабільність країни в тилу.

Все буде Україна!

1 серпня 2024
Джерело: nubip.edu.ua
×
Форма зворотнього зв`язку

Залиште свої контактні дані, наші співробітники зв'яжуться з Вами найближчим часом