Зворотній зв'язок

Згадки у соц. мережах про нас. Пост у Facebook від Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Згадки у соц. мережах про нас. Пост у Facebook від Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Відкриваємо нову навчальну програму «Школа операторів будівельної техніки», яка дозволить людям без попереднього досвіду опанувати нову для себе професію!
Навчальну програму «Школа операторів будівельної техніки "Алеф Строй"» реалізує Немішаївський фаховий коледж та компанія Алеф Строй за сприяння Міністерство економіки України та підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», галузевий партнер — Конфедерація будівельників України.

  • До навчання можуть долучитися українці, яким виповнилося 18 років. Навчальна програма також покликана створити більше умов для реалізації потенціалу жінок на ринку праці у якомога ширшому спектрі професій, що можуть їх зацікавити.
  • Навчання почнеться 1 серпня 2024 року. Курс передбачає 9 тижнів теоретичних та практичних занять.
  • Навчання, проживання та харчування безоплатне для всіх учасників.
    Місце проведення навчання: Немішаєво, Київська область.
  • За підсумками учасники отримають сертифікат державного зразка та сприяння з працевлаштуванням.
  • Заповнюйте реєстраційну форму, щоб узяти участь у конкурсі.
  • Оголошення результатів конкурсу відбудеться 27 липня, 2024 року.

Деталі за посиланням.

Українські жінки перебирають на себе лідерську роль та опановують нові навички. Вони виконують складні завдання на рівні з чоловіками та є запорукою стійкості країни. Ми в Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України», разом із нашими партнерами, реалізуємо проєкти, що допоможуть сотням жінок віднайти новий шлях професійного розвитку, опанувати нову професію, знайти роботу та продовжувати розвиватися й підтримувати свою країну. Школа операторів будівельної техніки покликана створити можливості для працевлаштування та відновлення економіки», — зазначає керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Олеся Залуська.

21 травня 2024
×
Форма зворотнього зв`язку

Залиште свої контактні дані, наші співробітники зв'яжуться з Вами найближчим часом